2024. 05. 26. ma Fülöp, Evelin névnapja van, holnap Hella névnapja lesz
Hasznos linkek

Belépés

E-mail:
Jelszó:
babamama info banner

Bemutatkozás

> Mit kínálunk?
> Kinek kínáljuk?
> Fontos tudnivalók!
> Technikai paraméterek

Tisztelt Szülő, Kedves Látogatónk!

Székesfehérvár örül minden gyermeknek, aki a falai közé érkezik! Ezt az örömet szívesen osztja meg másokkal és a jövővel is, ezért virtuális és valóságos tablót állít nekik. Ajánlja ezt a szülőknek, a nagyszülőknek, szolgáljon az Emlékév jövevényeinek megörökítésére!
Azt mondják, ami a hálóra egyszer kikerült, az nyom nélkül már nem tűnhet el. Kis halhatatlanságot kínálunk hát - arccal, névvel, születési idővel - azoknak, akik 2013-ban születtek, születnek és akiket szüleik Fehérváron anyakönyveztek.

Virtuális tablónk itt, a városi honlap részeként látható, aki pedig azt szeretné, hogy a feltöltött fotó – várhatóan 2013 végével – a közterületi, valóságos tablóra is kikerüljön, az jelentkezésekor bejelölheti ezt az opciót is.
Az első regisztrációkor megadott azonosítókkal - e-mail címmel és jelszóval - arra is lehetőség lesz, hogy később egy egyszerű "Belépés"-sel bárki frissítse, cserélje a képét, újabb gyermeket, unokát helyezzen el az albumban, vagy akár törölhesse is képeit, adatait.
Amit a feltöltött képtől - a jól felismerhető arc mellett - elvárunk, az a technikai paramétereknek való megfelelőség, erről lejjebb olvashat többet.

Az album és az oldal minden szolgáltatása nyilvános, abban bárki szabadon nézelődhet, kereshet. Tervezzük, hogy az emlékév gyermekeinek közösségi oldalt is nyitunk, ahol a szülők megbeszélhetik az első idők közös kérdéseit, vagy éppen hírt adhatnak gyermekeik fejlődéséről.

Kinek kínáljuk?

Az Emlékév Gyermekei albumban való megjelenést azoknak a gyermekeknek tudjuk biztosítani, akik 2012. december 31-ét követően születtek, Székesfehérvárott lettek anyakönyvezve, és származási helyükként is a város lett megjelölve. Természetesen szükséges az is, hogy az oldalunkra regisztráló szülő rendelkezzen a szülői jogokkal is. Nagyszülőknek is lehetővé tesszük a regisztrálást, de későbbi vita vagy kérés esetén természetesen a szülők szava lesz a döntő. Amennyiben – a távoli jövőben – a regisztrált gyermek eléri a nagykorúságot, ő lesz az, aki elsősorban rendelkezik a megjelenésével kapcsolatban :).

A feltöltött képek nem azonnal, hanem az adminisztrátor általi „jóváhagyást” követően (ez általában pár nap, egy hét lehet) jelennek meg.

Fontos tudnivalók!

Adattárolás és adatkezelés - Beleegyező nyilatkozat

A projektbe való jelentkezéssel, vagyis a kért adatok megadásával és a fotó megküldésével Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy az anyagot a mindenkori projektkezelő (jelenleg Székesfehérvár MJV Önkormányzata) tárolja és kezelje. Az anyag más célra való felhasználása, illetve továbbadása, a tároló és kezelő számára nem engedélyezett. A megadott adatok valódisága és a fölöttük való rendelkezési jog kapcsán a beküldő vállal mindennemű felelősséget. Az esetleges jogviták idejére a kép és az adatok megjelenítését szüneteltetjük. Ezen nyilatkozat – és így a projektben való részvétel – a beküldő vagy a szereplő személy által (annak nagykorúsága után) a jelentkezéskor megadott adatokkal vagy személyesen, bármikor és feltétel nélkül visszavonható.

A jelentkezés a fentiek tudomásul vételét jelenti.

Esetleges észrevételeivel, problémáival az oldal adminisztrátorát kell megkeresnie írásban, az info@gyermekeink.szekesfehervar.hu e-mail címen.

Technikai paraméterek

A feltöltési és képadatok a megkapott jelentkezés szerint kerülnek tárolásra, feltüntetésre, ezért kérjük, elküldés előtt alaposan ellenőrizze azokat! A megadott kapcsolati adatokat az adminisztrátor ellenőrizheti.

Képméret, képformátum: 300 dpi felbontásban minimum 3,5×4,5 cm-es, azaz minimum 413×531 képpont méretű vagy nagyobb, de legfeljebb 3 MB méretű JPG kép.

Az albumban megjelenő kép a fenti arányú, álló formátumú fotó lesz. Ha a feltöltendő fotó meghaladja az elvárt minimális méretet, Önnek lehetősége lesz arra is, hogy egy rögzített képarányú, de nagyítható-kicsinyíthető, mozgatható „ablakkal” a feltöltés során kiválassza a kívánt képrészletet. A további átméretezéseket a program automatikusan elvégzi. (Mindez a gyakorlatben egyszerűbb, mint amilyennek leírva tűnik, vágjon bele bátran! :) )

 

Fel