2024. 04. 20. ma Tivadar névnapja van, holnap Konrád névnapja lesz
Hasznos linkek

Belépés

E-mail:
Jelszó:
babamama info banner

Megérkeztek az ajándékok! :)

Ahogyan azt ígértük, Székesfehérvár Önkormányzata ajándék képkerettel lepi meg a Szent István Emlékév, azaz 2013 újszülött babáiból azt az első 200-at, akiket szüleik regisztrálnak az oldalunkon!

Amint az a képeken is látszik, a kis csigás képkeretek igazán aranyosak, exkluzív voltukat pedig a rájuk nyomott felirat -
2013 SZÉKESFEHÉRVÁR
AZ EMLÉKÉV GYERMEKE
- biztosítja. Úgy gondoljuk, egy ilyen, a születés idejét idéző emléket mindenki szívesen tesz el, és őriz meg akár felnőtt koráig is...

FIGYELEM! A LÉTSZÁM MÉG NEM TELT BE, azaz a közeli jövőben regisztrálók is számíthatnak még ajándékra! Ha tehát az Ön ismeretségi körében van olyan fehérvári család, ahol az idén született baba, HÍVJA FEL A FIGYELMÜKET OLDALUNKRA ÉS A LEHETŐSÉGRE! Köszönjük. :)

Úgy gondoltuk, az átvétel legegyszerűbb módja, ha minden regisztráló kap tőlünk e-mailben egy cca. 12 jegyű kódot, azt felírja egy darab papírra, és akár ő, akár bármely más személy, akire rábízza a dolgot, bejön azzal a levélben megadott helyre, és átveszi az ajándékot.
Kérjük tehát, hogy az érintett szülők figyeljék majd elektronikus fiókjukat a következő pár hétben, és tegyenek majd a tőlünk kapott levélben leírtak szerint.

Addig is - és egyébként is :) - nagyon sok örömet, boldog karácsonyt, vidám Szilvesztert és bőséges új esztendőt kívánunk minden olvasónknak, Az Emlékév Gyermekeinek és szüleiknek pedig különösen!

2013.12.09.
Fel