2024. 04. 26. ma Ervin névnapja van, holnap Zita névnapja lesz
Hasznos linkek

Belépés

E-mail:
Jelszó:
babamama info banner

Átvehetők a képkeretek, meghosszabbított a regisztráció!

A honlapunkra regisztrált gyermekeknek ígért, egyedi feliratozású, ajándék képkeretek már a Hetedhét Játékmúzeum pultjánál várják gazdáikat! E-mail ment majd' minden regisztrálthoz (az utóbbi hetekben regisztrálók is megkapják a napokban) arról, hogyan és hol vehetik át az ajándékot:

Tisztelt Regisztrálónk!

A Székesfehérvári Önkormányzat "gyermekeink.szekesfehervar.hu" oldala – ígéretéhez híven – apró, ám kedves és egyedi ajándékkal lepi meg azt az első 200, 2013-ban született fehérvári babát, akiket szüleik, nagyszüleik megjelentettek online albumunkban.
A csigás képkeretet, melyen a "2013 Székesfehérvár – Az Emlékév Gyermeke" felirat olvasható, Ön (illetve bárki más, akinek a 12 jegyű kódot megadja) a Hetedhét Játékmúzeumban veheti át – természetesen a nyitvatartási idő alatt.





A gyermek neve és kódja:


Próba Gyerek
100000000000
(Ebben a két sorban természetesen az egyedi azonosítók szerepelnek.)

Az átvételt az átvevőnek aláírásával kell igazolnia. A 2014. február 15-éig át nem vett kereteket fel fogjuk ajánlani a később regisztráltaknak.

FIGYELEM!
Szeretnénk minden regisztrálónkat arra kérni, hogy még egyszer ellenőrizze a következőket:
1.) Helyesen van-e írva a gyermek neve, születési ideje? (Kérjük, hogy a neveket a szokásos kis- és nagybetű használattal – Minta Gyerek – adják meg.)
2.) Szándékuknak megfelelően jelölték-e be a majdani közterületi vitrinen való megjelenés lehetőségét?
3.) Elégedettek-e a feltöltött fotóval?
Ha bármin változtatni szeretnének, tegyék meg! Mindezeket azért kérjük, mert a regisztráció lezárulta után (előreláthatólag 2014 januárjának végét követően) az akkor aktuális adatokkal készíttetjük el a vitrint, és azon utólag már nem tudunk majd javítást végezni.
Változatlanul kérjük, ha ismeretségi körükben 2013-as fehérvári baba született, hívják fel a szülők figyelmét albumunkra!
Egész családjuknak, minden szerettüknek boldog új esztendőt, jó egészséget kíván a gyermekeink.szekesfehervar.hu, a Szent István Emlékév babáinak oldala! :)



További jó hír!
Természetesen a decemberi babáknak is adunk időt, január 31-éig tehát még bárki, szabadon regisztrálhatja 2013-ban született gyermekét honlapunkra, és akár még képkerethez is juthat! Kérjük, ha ismerősei közt akad tavalyi baba, hívja fel szüleik figyelmét a lehetőségre, szeretnénk, ha minél kevesebben maradnának ki a bemutatásból! :)
(Jah, igen, és mindentől függetlenül, aki még nem járt a Hetedhétben - leginkább valamelyik apró rokonával -, az feltétlenül nézze meg, ne csak a keretért menjen oda! :) )

2014.01.07.
Fel